Nieuwe norm brengt ‘iedereen aan de statines’, huisartsen boos

Mogelijk miljoen Nederlanders extra aan de cholesterolverlagers door nieuwe richtlijn. Een nieuwe richtlijn, met grote gevolgen. Een miljoen mensen extra zouden aan de cholesterolverlagers moeten. ‘Dit is de invloed van de big pharma.’
Met die woorden leidt de Volkskrant een artikel in over boze huisartsen en de (veronderstelde) manier waarop de farmaceutische industrie zijn omzet vergroot, om meer te kunnen verdienen door het veranderen van medische drempelwaarden.
 Nieuwe norm brengt ‘iedereen aan de statines’, huisartsen boos (foodlog.nl)

Mogelijk miljoen Nederlanders extra aan de cholesterolverlagers door nieuwe richtlijn. Een nieuwe richtlijn, met grote gevolgen. Een miljoen mensen extra zouden aan de cholesterolverlagers moeten. ‘Dit is de invloed van de big pharma.’ Met die woorden leidt de Volkskrant een artikel in over boze huisartsen en de (veronderstelde) manier waarop de farmaceutische industrie zijn omzet vergroot, om meer te kunnen verdienen door het veranderen van medische drempelwaarden.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden verdienen en omzet geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!