Voedingsadvies geven om de hypes heen

Cola zonder suiker – waarom niet? Een zoetje in de koffie – kom maar door! Hoe pak je het probleem van overgewicht aan op individueel niveau in een omgeving waar je altijd kunt eten? Ismay Wiggers, diëtiste met 30 jaar werkervaring en expertlid van het Kenniscentrum Zoetstoffen, vertelt over de barrières bij gedragsverandering en het belang van alternatieven, zoals zoetstoffen, in haar praktijk.
 Voedingsadvies geven om de hypes heen (foodlog.nl)

Cola zonder suiker – waarom niet? Een zoetje in de koffie – kom maar door! Hoe pak je het probleem van overgewicht aan op individueel niveau in een omgeving waar je altijd kunt eten? Ismay Wiggers, diëtiste met 30 jaar werkervaring en expertlid van het Kenniscentrum Zoetstoffen, vertelt over de barrières bij gedragsverandering en het belang van alternatieven, zoals zoetstoffen, in haar praktijk.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden werkervaring , suiker en koffie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!