Normaal gaat nog één keer høken

telegraaf.nl/entertainment/3669041/…


Hoe Normaal met een nummer over stront heel de regio trots maakte
LOCHEM - Normaal treedt vandaag toch weer op, nadat de band in 2015 na 40 jaar juist afscheid had genomen met een groot concert in GelreDome. Op de voor Normaal epische Hemelvaartsdag rocken de oude knarren in Lochem. Een reünieoptreden. Waarom zijn Hemelvaartsdag en Lochem voor Normaal zo belangrijk?
pzc.nl/show/…

Deel dit topic

Reacties

de jonge
Geweldig toch, het verschil in mensen....er is een groep die ziet werken als een last en deze mannen hoeven niet meer en hebben er nog steeds gigantisch veel plezier in.
Groen1
Twintigduizend Anhangers gaan uit hun dak bij Normaal
Twintigduizend Anhangers van Normaal gaan uit hun dak bij het concert van de Achterhoekse band in Lochem. Nog een laatste keer høken.
omroepgelderland.nl/nieuws/2410329/…

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0