"Nieuw deal moet de landschap redden"

Deel dit topic

Reacties

Pluto
De wetgever is nog lang niet zover . De afgelopen jaren zijn zoveel leugens verspreid over landbouw en voedsel terwijl er een enorme brij aan wetgeving is opgedrongen op basis van die zelfde onzin . DAS kapitaal in de vorm van Banken \Politiek\Justitie en de daarbij behorende carrousel om zichzelf te beschermen zullen veranderingen welke leiden tot verbetering niet toelaten .
+2
christo2.0
. Ze willen een eerlijk inkomen voor de boeren, een gezonde bodem, meer biodiversiteit, een aantrekkelijk landschap en gezond voedsel. Boeren moeten een eerlijke prijs krijgen als ze voldoen aan eisen
Einde citaat. Klinkt heel bijzonder; rijksadviseur. Ben ik in feite ook. Alleen erg smart zijn hun adviezen niet. Ik steun zijn idee wanneer ik mag bepalen wat een eerlijk inkomen, een gezonde bodem, voldoende biodiversiteit, een aantrekkelijk landschap en gezond voedsel is. En niet te vergeten: een eerlijke prijs. Wie zou dat beter kunnen dan de boer zelf. Juist, helemaal niemand.
Geef die man een greep en laat hem een dag strohokken afmesten.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0