Getrek met vee weer begonnen,dankzij CAROLA

Als ze leasen gaan afromen met 20% dan krijg je een enorme handel in vee. Jammer dat het zo moet. Ze kunnen beter middelen over meerdere jaren. Dat geeft rust. Lang leve de gezondheidstatussen.

Deel dit topic

Reacties

+1
matt

Aanpassingen
Verder onderzoekt de minister of ze een aantal aanpassingen kan doorvoeren ten aanzien van het leasen van fosfaat- en dierrechten. Ze overweegt de mogelijkheid om bij een beperkt deel van de rechten die een veehouder bezit, verleasen zonder afroming mogelijk te maken. VVD en CDA dienden eerder al een motie in voor een soortgelijke aanpassing van de regelgeving omtrent fosfaatrechten.
matt
@matt moet wel zien dat dit doorgaat nu,dacht dat eerder verteld werd
Mag niet van brussel.
+2
pietjepuk
@matt Heb het bekeken maar is niet mogelijk in verband Europese regelgeving. Zo mijn straatje is ook weer schoon. 😞
verbi
@matt Ik vindt het een goed plan als er dan toch minder moeten komen dan maar zo ,en je kunt nog een gedeelte kortingvrij verleasen. En degene die blijvend willen groeien die moet dan de 20% maar dragen. Ik ben al 8,3% gekort en niet terug gekocht en ga niet nog eens een generieke korting dragen.En als ze 20% afromen gaat gewoon de prijs omhoog anders verkopen de verkopers gewoon niet. Wil je groeien dan betalen klaar uit.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0