Veehouders bang voor extremisten

Intensieve veehouders maken zich grote zorgen om hun veiligheid, na de bezetting van een varkensbedrijf in Boxtel vorige week. 70 procent van de varkens- en pluimveehouders is bang voor een bezetting op het eigen bedrijf.

Bron

Deel dit topic

Reacties

+1
Tinus
Dan is het dus geen extremisme meer, maar terrorisme.
Dirk van Zetten
@Tinus moet je eens tijdens de werkweek en middagje door Rotterdam of Amsterdam lopen en om je heen kijken. Dan is wel duidelijk dat er in zijn geheel geen voeling meer is met platteland, voedselproductie, dieren en natuur. Totaal losgeslagen over aanbod van rotzooi, weggooitroep en veel onfrisse niet wakkere vegans en blowvolk.
dewittemotor
@Dirk van Zetten En dan de complete wegwerp maatschappij die je daar aantreft. Eten in horeca/kant- en klaarmaaltijden is gigantisch toegenomen laatste jaren. Dat geeft alleen al een gigantisch voedselverspilling en afvalberg van kunststof. Want dat is vele malen meer dan toen vroeger de huisvrouw het eten bereidde. Huisman mag ook trouwens
puntertje
Door het lint gaan en dan een hartaanval simuleren. Je door een ambulance af laten voeren en gebruikmaken van de emoties zoals de vegan gekkies dat ook proberen. Bij schaamteloos volk hoef je je niet te generen voor een onorthodoxe aanpak.
van Ittersum
@puntertje moeilijk nu al te zeggen maar gisteren na de Europese verkiezigen moet de PvdD vrezen voor hun zetel. Blijft suggestief maar je zou ook kunnen denken dat de bevolking of een deel ervan zich hiermee indirect iets zegt van : dit ging ons te ver.

En hiermee kom ik ook tot een andere conclusie(nog steeds suggestief), zoek de media op, gebruik die tool, impact is veel groter dan menig één denkt
+13
Noorderling
Quote Reactie van @van Ittersum:
Blijft suggestief maar je zou ook kunnen denken dat de bevolking of een deel ervan zich hiermee indirect iets zegt van : dit ging ons te ver.

Dat deel wat niet weet waarop ze moeten stemmen en hun hond of kat wel lief vinden en daarom pvdd stemt is afgehaakt. Organiseer maar eens een opendag, heb me op alle vragen voorbereid maar mensen vinden er niet zoveel van. Als de dieren schoon en gezond zijn maakt het ze verder weinig uit of je nu 50% of 65% eiwit van je grond af haalt en allerlei andere ongein. Flinke berg stro in het groepshok met kalfjes waar kinderen bij in kunnen en je hoort niemand weer.
+1
dewittemotor
@Noorderling klopt helemaal. Het gaat om het beeld/ de uitstraling. Als die kringloopwijzers, energiedingen, en eigen eiwit is veel te ingewikkeld voor bijna alle consumenten. Daarbij vind ik het ook nogal allemaal onzin verzinsels die de sector zichzelf oplegt.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's veiligheid , veehouders en pluimveehouders geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0