FrieslandCampina wil boeren met vriespuntproblemen niet in de kou laten staan

FrieslandCampina betreurt het feit dat boeren met vriespuntproblemen hun verhaal in de media hebben gebracht. Perswoordvoerder Jan-Willem ter Avest stelt dat RFC er alles aan doet om samen met de gedupeerde boeren naar een oplossing te zoeken.

Deel dit topic

Reacties

+1
de jonge
Nou dat is niet zo moeilijk dacht ik. zet het vriespunt weer terug naar het oude niveau. alles opgelost
Twentsch Land
Dat kunnen de meesten hier nog wel bedenken........regel het even en je krijgt van mij een duimpje !

@de jonge
de jonge
@Twentsch Land dat bedoel ik dus. de oplossing is niet moeilijk als degenen die in feite dit probleem veroorzaakt hebben door de normen te scherp te zetten dat ook erkennen willen en daar hun actie op aan gaan passen hoeft het helemaal geen issue te zijn.er staat toch dat rfc er alles aan wil doen om een oplossing te zoeken.....als ze dat menen is dit dus de oplossing
achterhoeker2
In dit geval heeft RFC gewoon gelijk, als men bij elke kwaliteitskorting naar de media klept en dan zielig gaan doen zeker.
Regels zijn regels puntuit
+4
dewittemotor
RFC betreurt het opzoeken van de media. Nee, dat past niet bij een bedrijf dat op Noord-Koreaanse wijze geleid word.
+2
robotmelker
@dewittemotor noord Koreaanse wijze geleid wordt?? Op dat hoofdkantoor is geen leiding. Een stelletje stropdassen dat met geld van andere loopt te spelen zonder zelf risico's te nemen. En dat ze dat betreuren dat leden naar de media stappen. DAT IS DE ENIGSTE MANIER OM GEHOOR TE KRIJGEN.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's frieslandcampina , melkvee en rfc geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0