De “Hondegang” Claas 960 in Biddinghuizen

Hier werd door Hartog gehakseld met een mooie, met wendbaar kniksysteem voorziene Claas 960 Jaguar hakselaar en een Claas PU-300 pickup. De hakselaar voorzien van Michelin-banden met drukwisselsysteem en rupsen onder het containerdeel. Een dieplader voor het verre transport stond klaar en het was een komen en gaan van de vrachtauto’s met containers van Hartog grasdrogerij uit Abbenes. De ooievaars hadden zelfs interesse.

Deel dit topic

Reacties

+2
radium45
Uit Abbenes? Abbekerk is van oorsprong de locatie, nu is het eigenlijk Lambertschaag.
T6020
Welke hondegang? Ik zie geen gestuurde vooras en rupsen
JohnDeere5085
@T6020 is knik gestuurd, maar de rupsen achter zitten ook op een draaikrans, door die wat te verdraaien en iets te knikken in t midden loopt hij in hondegang.
+1
radium45
@T6020 Deze kan inderdaad wel in hondengang lopen, is op deze foto,s slecht te zien.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden transport , hartog , hakselaar , claas , dieplader , rupsen , grasdrogerij , pickup en biddinghuizen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0