Is het snelrecht al geregeld?



Originele beschrijving

Tenenkrommend, de actie van de internationale groep nietsnutten, zoals wij ze noemen.

Deel dit topic

Reacties

+1
cowboys
Die gasten gaan gewoon vrijuit. Zijn allemaal links gehersenspoelde werkschuwe terroristen.gesteund door onze ROVERHEID
+4
kanniewaarzijn
Ik heb de uitzending van Pauw toch heel anders ervaren dan Vergaderboer. De "activisten" werden eigenlijk weggezet als een stel kleuters door Pauw. Zij hebben zichzelf flink belachelijk gemaakt in die uitzending en de publieke opinie is niet tegen de boeren gekeerd. De "activisten" hebben dus NIET gewonnen.
Teunis D
@kanniewaarzijn Eens. Ze werden als een stel onvolwassen gasten neergezet zonder enige kennis van zaken. Dat deed Pauw trouwens niet zelf, maar daar werkten ze zelf hard aan mee.
christo2.0
Geen snelrecht dus. Wat worden we weer te kijk gezet door onze politici. Kan er eens een duidelijk signaal afgegeven worden dat de samenleving er ook klaar mee is, krijgt de boer een compliment dat hij zo rustig is gebleven. Dat is terecht en siert de veehouder. Voor de sector misschien een duidelijk signaal hoe ze in den Haag over ons denken. Ik ben benieuwd wat de argumentatie is om geen snelrecht toe te passen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0