Emotionele boeren doen verhaal na stalbezetting: ‘Het was vernederend’

De emoties zitten hoog en ook de boosheid zit niet ver onder de oppervlakte. Tot nu toe hadden de gebroeders Van Sleuwen amper tijd om alle gebeurtenissen van deze week te laten bezinken. Ruim 150 activisten bezetten maandag tien uur lang hun stal in Boxtel en al is de bezetting fysiek voorbij, het bedrijf wordt er nog steeds door gegijzeld.

Deel dit topic

Reacties

christo2.0
Dat steeds meer boeren hun stallen bewaken met camera's lijkt me zinloze geldverspilling.
Afgelopen week wel gezien hoe politie en justitie met de rechten van een boer omgaan. Ook al staat er dadelijk een hele stoet met hun snoet op de film, wat denk je daar mee te bereiken? Meneer Jonathan zei iets: buiten staan de mensen die niet vast willen zitten.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's varkenshouderij geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN