Wiebe Draijer (Rabobank) in 'Groen voor Poen'-lobbyclub Wallstreet

Tsja...…. 😞

Deel dit topic

Reacties

dijkstra uit w
Door schaarste te creëren houden ze de prijzen hoog. en met zulke prijzen kan niemand meer privaat bezit hebben of aankopen. dus meer afhankelijk van het systeem, waar het systeem weer wel bij vaart. de menselijke bron, is de bron van inkomsten om het systeem in stand te houden, en er uit stappen als mens wordt bijna onmogelijk gemaakt. daar heeft d66 wel een oplossing voor als uw leven te zwaar wordt.
christo2.0
@dijkstra uit w Het is een gezellig clubje in Den Haag. Vul de volgende reeks maar aan:
Het kwartje van Kok
Het vingertje van Seegers
De telefonische hulplijn van Carola
En als je alles gezien hebt:
Het spuitje van Pia.
adriaan33
Links en rechts hebben elkaar gevonden in het klimaat. Je verschiet je rot als je het bericht krijgt dat het geleverde propaangas CO2 neutraal afgedekt is door aankoop Indiase CO2 rechten. Daar betaal je voor. Op de afrekening van Dieselolie staat al de hoeveelheid CO2 in tonnen vermeld dus de volgende stap...
+1
dijkstra uit w
@adriaan33 het is niet links of rechts, maar slink's.
paul1
@adriaan33 van links naar rechts
richard melkvee
Wiebe draaier is D66 er vriendje Rob Jetten Tjeerd de Groot

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's rabobank geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN