Illustratie van: Sammy2004

Melkvee- en Akkerbouwdagen tonen nieuwe ontwikkelingen

Tijdens de Melkvee- en Akkerbouwdagen in het Groningse Opende konden boeren drie dagen lang kennismaken met nieuwe ontwikkelingen. Maar ook het sociale aspect speelde een belangrijk rol tijdens deze buitenbeurs.

Deel dit topic

Reacties

christo2.0
Het is idd allemaal nogal vaag. Wat niet vaag is is het verdienmodel voor alles en iedereen behalve de boer die 24/7/365 bezig is. Ik ben meestal dan niet zo vaag door te zeggen: jullie moeten je schamen met je kringlooplandbouw gebaseerd op een foute ''visie'' van lnv ondersteund door het ''foute'' vleesverhaal van het PBL. Die partijen nemen een loopje met ons. En dan druk ik mij bewust heel voorzichtig uit.
kanniewaarzijn
@christo2.0 De basiskennis ontbreekt, dat is het grote manco.
m uut m
Zou niet weten wat voor nieuwe ontwikkelingen er waren.
We stonden binnen een half uur weer bij de auto.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0