FrieslandCampina moet vanille in vla stoppen

FrieslandCampina handelt in strijd met de Europese wetgeving tegen misleiding door in zijn Optimel Vanillevla geen vanille te stoppen. Dat heeft het College van Beroep van de Reclame Code Commissie geoordeeld. Daarmee is een eerdere uitspraak van de commissie bevestigd en definitief.

Deel dit topic

Reacties

+1
labella
Dan zetten ze op het pak, met vanillesmaak. Is dat probleem ook weer opgelost.
Henry1
@labella volgens mij stond dat ook wel op de zijkant.

En heb er de laatste tijd wat op gelet, maar is bij veel meer merken zo dat er vanille-.... op staat en geen vanille in zit.
+3
koeboer
Wees blij dat ze geen negerzoenen verkopen.
sjoerd de melker
@koeboer of afrikaantjes pudding
grondlozeboer
@koeboer en blanke vla dan?
+3
paul1
Nep-vlees mag dus ook niet meer ?
Henry1
@paul1 volgens mij mag het inderdaad niet zi genoemd worden
+1
christo2.0
Dan kunnen ze het stickertje pp er binnenkort ook wel afhalen wanneer duidelijk wordt dat de borging niet in orde is.
+1
pietjepuk
@christo2.0 Die borging klopt van geen kanten. Je kunt nu PP melk leveren op de klw van 2017. Wie zegt dat de melk in 2019 nog pp waardig is.
robbies
@pietjepuk KLW is sowieso niet te borgen. Maar toen er nog gratis fosfaat mee te halen viel, was dat voor veel collega's geen probleem. Nu er 2 cent melkgeld te verdelen valt is de wereld te klein...
christo2.0
@robbies Wanneer kon je er gratis fosfaat voor krijgen?
robbies
@christo2.0 totdat de NVWA de borging afschoot waren er hele volksstammen van overtuigd dat dat zou kunnen in de nabije toekomst.
christo2.0
@robbies Geloof en realiteit kun je beter gescheiden houden. De realiteit is dat er vermogens uitgekeerd worden aan veehouders die goed pp melk bij elkaar frauderen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's reclame , frieslandcampina en uitspraak geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
13
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0