'Slapeloze nachten' voor overvallen boer Jeroen van Sleuwen en zijn gezin in Boxtel: 'We zijn totaal in shock’

BOXTEL - Varkensboer Jeroen van Sleuwen, bij wie maandag zo’n tweehonderd actievoerders binnenvielen, heeft naar eigen zeggen slapeloze nachten achter de rug. Dat heeft hij in een schriftelijke reactie laten weten die PAUW woensdagavond in de uitzending voorlas. Volgens Van Sleuwen hebben hij en zijn gezin het moeilijk nadat de activisten zijn boerderij ruim tien uur lang hadden overgenomen.

,,Het is niet te bevatten wat er zich voor een schouwspel in onze normaal zo rustige stallen heeft afgespeeld”, aldus Van Sleuwen in zijn statement. Het is zijn eerste officiële reactie na de gebeurtenissen van maandag. ,,We zijn totaal in shock en aangedaan. De hectiek is compleet. En het gevoel van veiligheid voor ons gezin zijn wij kwijt. Na twee slapeloze nachten proberen we de draad weer op te pakken, maar ook onze dieren zijn helaas nog niet bekomen van de opschudding.”

Meer: bd.nl/meierij/…
 Cookies op bd.nl | bd.nl (bd.nl)

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden jeroen , veiligheid , boerderij , dieren , stallen en boer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!