Carola (LNV) hangt boeren aan klimaatstrop… (?)

Via ‘koolstofvastlegging’ vinden bankiers en bureaucraten naast ‘natuurontwikkeling’ een andere manier om claims op boerengrond te leggen in het veenweidegebied zoals het Groene Hart.
interessantetijden.nl/2019/05/…

Deel dit topic

Reacties

+1
producent
Non Profit Profiteurs azen op GLB-gelden
Op 23 mei in Nieuwegein voeren we dan die interactieve inspraakshow op, terwijl beleid, beneficienten en financien al bekonkeld zijn; waarbij de boer moet bloeden uit naam van groen gedoe. Welk gedoe hier specifiek?
De klimaatramp die gaande zou zijn dankzij veenoxidatie, waarop de Non-Profit- Profiteurs van stichting Commonland willen cashen met allerlei procesmanagers bij de Waterhoofd- Waterschappen. Het Panacee is ook al bedacht: veenweiden onder water zetten. Alsof er uit moerassen dan geen methaan ontsnapt, de CH4 die als ‘koeienscheet’ plots aan een klimaatramp zou bijdragen.

En dan het volgende artikel..
trouw.nl/groen/…
Nederlandse buurtvijvers stoten evenveel broeikasgas uit als tweehonderdduizend auto's
m uut m
@producent
Methaan komt bij de koe aan de voorkant eruit niet aan de achterkant.
Dirk van Zetten
A ja, dit jaar gaan de Nederlanders 5% meer vliegen, Carola deelt aan bijna 23000 boeren ipv 17500 boeren fosfaatrechten uit om daarna nog eens een keer lekker te korten. En LTO en de politiek vinden het best. VVD en CU krijgen hopelijk geen enkele agrarische stem bij verkiezingen, liberalisme en landbouw hoog in vaandel maar ondertussen ondernemers de nek afdraaien!!
kanniewaarzijn
Zoals Ripke al stelt: 95% van de bevolking houdt zich liever bezig met Ajax....
Ze kunnen dus probleemloos doorgaan!
+7
Jan S
😀
+1
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Jan S:
En ze speelt de vermoorde onschuld met verve.

Ik denk dat dit soort trekpoppen echt niet snapt waar ze voor gebruikt worden!
+1
Dirk van Zetten
Zure regen, einde van de mensheid. Alle bossen gaan dood. Al 15 % van de bomen zijn dood, aldus de linkse rakkers in de jaren 80
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Dirk van Zetten:
Alle bossen gaan dood.

En ook dit ging alleen maar om geld. Ik zie nog dat filmpje met onze grote vriend Volkert die bij een varkensboer een (gezonde) boom aanwees en beweerde dat die dood ging. Als hij maar betaalde.....
MARTIJN G
Doel van de veenweide is bijna onder water zetten en vol zonnepanelen om de randstad van stroom te voorzien. Dit is volgens mij de agenda
+1
Jan S
😀

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0