RIVM: 'Voorkom toxoplasmose door bevriezing' (update)

Filet americain bewaren bij een temperatuur van -12°C voor 48 uur helpt om infecties van Toxoplasma gondii bij mensen te voorkomen. Het afweren van toxoplasmose doet ziektekosten, zorgkosten, kosten van speciaal onderwijs en kosten door productiviteitsverliezen dalen. Update: Vereniging voor Nederlandse Vleesindustrie (VNV) is het niet eens met de opschudding omtrent rauwe vleesproducten.
 RIVM: 'Voorkom toxoplasmose door bevriezing' (update) (vmt.nl)

Filet americain bewaren bij een temperatuur van -12°C voor 48 uur helpt om infecties van Toxoplasma gondii bij mensen te voorkomen. Het afweren van toxoplasmose doet ziektekosten, zorgkosten, kosten van speciaal onderwijs en kosten door productiviteitsverliezen dalen. Update: Vereniging voor Nederlandse Vleesindustrie (VNV) is het niet eens met de opschudding omtrent rauwe vleesproducten.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden speciaal , temperatuur en onderwijs geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!