Politie op de been voor Meat the Victims in Moergestel

De terroristen zijn weer op oorlogspad, boer pas op je beesten!:

Meerdere getuigen melden dat er in Moergestel en omgeving veel politie op de been is, op zoek naar mogelijke activisten die actie willen of gaan voeren tegen dierenleed.

Het zou gaan om leden van Meat the Victims zoals die ook in Boxtel eerder deze week actie hebben gevoerd. Vanmiddag rond 12:15 uur zijn door diverse personen mogelijke activisten gezien in het buitengebied van Moergstel en Biesthoutakker. Boeren waarschuwen elkaar via groepsapps en Facebook. Inmiddels is de politie met diverse wagens aan het rondrijden en houden controles. Volgens de politie is er nog niemand aangetroffen en blijven ze controleren op verdachte personen.

Onderstaande bericht werd via social media verspreid:

Quote:
‘Belangrijk bericht politie! Actievoerders Boxtel (dieren-activisten) houden zich vermoedelijk nu op in buitengebied Moergestel en/of Biest-Houtakker. Gevraagd wordt om stallen af te sluiten en om te signaleren waar deze groep nu is. Ziet u ze? Bel direct 112.’


Deel dit topic Politie op de been voor Meat the Victims in Moergestel (oisterwijknieuws.nl)

Meerdere getuigen melden dat er in Moergestel en omgeving veel politie op de been is, op zoek naar mogelijke activisten die actie willen of gaan voeren tegen dierenleed. Veel politie op de...

Grasbaal

Reacties

Grasbaal
de jonge
@Grasbaal pagina niet beschikbaar of verwijderd staat er
+3
PIONIER
Gelijk de knuppel er op en zoveel geven dat ze niet meer uit de voeten kunnen. Tuig is het en niks anders. TUIG!!!!!!!!
+3
Op de twentse(tubbergse)manier, donders volle klapn geevfn !!!
+3
Per streek/polder een WhatsApp groep starten met wat potige kerels erin. Zodra dit tuig ergens is, iedereen op de hoogte brengen, maar - en dit is belangrijk - pas ingrijpen als ze een strafbare/dreigende handeling uitvoeren, anders ben jij als boer de agressor! Want ook al ben je nog zo goed bezig: iets te wild of te snel, en de randstedelijke linkse kliek die pest je wel.

Oh, en zakdoek voor de mond of bivakmuts op. Je wilt niet herkenbaar op een filmpje staan als je een bepaalde actie onderneemt.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden voeren , rondrijden , boeren , dierenleed , stallen , politie , boer en weer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!