Minister wil concrete doelstellingen voor kalversterfteOriginele beschrijving

Minister Carola Schouten wil komende zomer met vertegenwoordigers van de melkveehouderij concrete doelstellingen afspreken over het terugdringen van sterfte bij jonge kalveren.

Deel dit topic Minister wil concrete doelstellingen voor kalversterfte (agri24.nu)

Minister Carola Schouten wil komende zomer met vertegenwoordigers van de melkveehouderij concrete doelstellingen afspreken over het terugdringen van sterfte bij jonge kalveren. - Download de Agri24 app

tobias-venhorst

Reacties

puntertje
Als ze nou eerst de cijfers die in het buitenland veel beter schijnen te zijn eens gaan toetsen op uniformiteit van berekening weet je tenminste waar je echt over praat.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden zomer , melkveehouderij , schouten , kalveren en kalversterfte geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!