Deze gehele week over vleesvervangers
Als manager foodindustry bij ProVeg promoot Pablo Moleman plantaardige voeding. ProVeg wil dat wereldwijde consumptie van dierlijke producten in 2040 met 50% afgenomen is. Hoe realistisch is dat doel? En vindt een club als ProVeg vlees eten per definitie slecht?
vleesconsumptie blijft groeien, maar vervangers nog harder. Waar zijn ze mee bezig en hoe denken ze vlees te benaderen...
Bron
bnr.nl
Deel dit topic
Deel ook jouw kennis en inzicht
Hebben de thema's vlees , vleesvervangers en eten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!
Reacties