Deze gehele week over vleesvervangers

De markt voor vleesvervangers groeit hard, en kan ons dieet behoorlijk veranderen. Wanneer is alternatief vlees gelijkwaardig aan vlees? En wat wordt het belangrijkste alternatief?

Als manager foodindustry bij ProVeg promoot Pablo Moleman plantaardige voeding. ProVeg wil dat wereldwijde consumptie van dierlijke producten in 2040 met 50% afgenomen is. Hoe realistisch is dat doel? En vindt een club als ProVeg vlees eten per definitie slecht?

vleesconsumptie blijft groeien, maar vervangers nog harder. Waar zijn ze mee bezig en hoe denken ze vlees te benaderen...

Deel dit topic

Reacties

jan w
Als ze maar continu dezelfde grond gebruiken voor die teelt van die plantaardige voeding, dan komt het helemaal goed.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's vlees , vleesvervangers en eten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN