Zuivel zoeten door van nature aanwezige lactose te gebruiken

Chr. Hansen lanceert een culture die zuivelproducenten in staat stelt om van nature zoetere producten te maken, zodat zij het toegevoegde suikergehalte kunnen verminderen. Sweety Y-1 gebruikt melksuiker om zuivelproducten op natuurlijke wijze te zoeten.
 Zuivel zoeten door van nature aanwezige lactose te gebruiken (vmt.nl)

Chr. Hansen lanceert een culture die zuivelproducenten in staat stelt om van nature zoetere producten te maken, zodat zij het toegevoegde suikergehalte kunnen verminderen. Sweety Y-1 gebruikt melksuiker om zuivelproducten op natuurlijke wijze te zoeten.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden zuivel en lactose geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!