Noodzakelijke maatregeling ter bescherming van de boeren.

Ik wil bij deze voorstellen dat alle landbouw organisaties per direct alle samenwerking met iedere milieu of natuur vereniging bevriest.

Deel dit topic

Erik!1879

Reacties

Weidezicht
Tja benieuwd welke van deze clubs opnlijk afstand nemen van deze actie......
PIONIER
@Weidezicht Dierenbescherming distantieert zich van dit soort acties.
+2
ted9
@PIONIER Omdat ze anders leden kwijt raken ja.
Erik!1879
@ted9 landbouw organisaties moeten direct naar iedereen uitstralen dat ze nu veel en veel te ver gegaan zijn. Geen uitzondering maken. Alles bevriezen!
ted9
@Erik!1879 Er word er geen een gearresteerd.
verbi
@PIONIER wakker dier ook
+1
Pluto
Hoe gaat de media hier op reageren ?????? ZIJ zijn de aanstichters of zoals je wilt de opruiers samen met Kamerleden en parlementariërs !!!.
+1
bertusdebeer
Waarom werden ze er niet gelijk uitgejaagt?
+2
Jaap40
@bertusdebeer dat is een belangrijke vraag. Zwaar in overtreding, dan duurt het daar veel te lang voor er ingegrepen wordt. Ook dat veel te laat ingrijpen is onacceptabel.
huske
@bertusdebeer vraag me ook af wie de dagelijkse zorg daar op zich heeft genomen van die actievoerders. Neem aan dat er namiddags ook weer gevoerd moest worden
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!