Waarom de politie na uren bezetting niet binnenvalt in de Boxtelse boerderij

BOXTEL - Om 12.00 uur betraden zo'n 200 dierenactivisten een varkensboerderij in Boxtel. De helft daarvan verschanste zich binnen in de stallen, de rest staat al die uren al buiten. De politie is aanwezig, maar ondernam nog geen zichtbare actie. Waarom niet?

Deel dit topic Boeren houden een tegenprotest vlakbij bezette boerderij in Boxtel (bd.nl)

BOXTEL - Tientallen boze boeren houden een tegenprotest vlakbij de door dierenactivisten bezette varkensboerderij in Boxtel. De politie houdt de boeren op afstand om een confrontatie te voorkomen.

 Ruim honderd actievoerders bezetten een varkensfokkerij in Boxtel (trouw.nl)

Dierenrechtenactivisten van ‘Meat the Victims’ houden in Boxtel een varkensfokkerij aan de Brede Heide bezet. Ze eisen dat ze gewonde varkens mee mogen nemen om die dieren te verzorgen.

 Boeren voeren tegenactie bij boerderij Boxtel (rd.nl)

Tientallen boeren zijn maandagavond naar de varkensfokkerij in Boxtel gekomen die al de hele middag bezet wordt door dierenrechtenactivisten van ‘Meat the Victims’. Een aantal boeren blokkeert met hun tractor de toegangsweg.

 Waarom de politie na uren bezetting niet binnenvalt in de Boxtelse boerderij (ed.nl)

BOXTEL - Om 12.00 uur betraden zo'n 200 dierenactivisten een varkensboerderij in Boxtel. De helft daarvan verschanste zich binnen in de stallen, de rest staat al die uren al buiten. De politie is aanwezig, maar ondernam nog geen zichtbare actie. Waarom niet?

 Ruim 200 activisten bezetten varkensboerderij in Boxtel (rtlnieuws.nl)

Nieuwsgrazer

Reacties

+4
koeboer
Misschien nog ergens onder in een la het draaiboek van de beëindiging van de treinkaping bij de punt?
+1
Noknok
@koeboer dorp verderop is het maaskantje zit een scene in dat er uit amsterdam de m e komt....hoeven ze maar te kopieren.....9 uur aan de gang had geregeld kunnen zijn...
+1
Pluto
Elektriciteit uitschakelen !!!!!! komen ze vanzelf naar buiten . schade verhalen en uit laten betalen in taakstraffen !. Overigens die beelden die naar buiten komen ,,,,, deze man heeft de stal piekfijn voor elkaar !.
Erik!1879
@Pluto deuren op slot. Stroom uit. Ben je er af. Wel erg voor de varkens.
+3
Pluto
@Erik!1879 De dieren houden het langer vol dan de varkens !!.
+1
bertusdebeer
Waarom werden ze er niet gelijk uitgejaagt?
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden boerderij , buiten , stallen en politie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!