De truckfan toppers van week 19 2019



Originele beschrijving

Hij is er weer, het wekelijkse overzicht van de mooiste, leukste en bijzonderste foto’s die de afgelopen periode op truckfan.nl geplaatst zijn: de truckfan toppers! Meer over een foto/voertuig weten? Een muisklik op de foto naar keus is genoeg om verder te gaan. Ook handig als je één foto wilt delen op facebook bijvoorbeeld. FWD onbekend/overig.Chevrolet onbekend/overig.DAF V1600.Mercedes-Benz Tourismo.DAF XF Euro 6.Scania S650T.DAF XF Euro 6.Scania S-serie.Volvo FH 4th gen.DAF XF Euro 6.Scania R500.Scania P410.Scania R450 (new).Scania L80.Scania R450.MB Trac 900.MAN TGS 2nd gen.Mitsubishi L200.Iveco Stralis.DAF XF Euro 6.Scania 143 Streamline.Scania T142.Mercedes-Benz Arocs.DAF CF75.Mercedes-Benz Düsseldorfer.Scania S500.Scania 144.Volvo N88.GINAF X6 4243-CS.GINAF

Reacties

steenhaas1
Er staat op mijn foto niet de truckfan, maar het tractorfan logo Alex.
Zijn wel trekkers, maar wel echte trucks.

gr Henk
Tinus
@steenhaas1 In dat geval is de foto als eerste ooit in het groot weergegeven via TractorFan. Sommige foto's zijn daar ook zichtbaar en de website die 'm als eerst inlaad plakt het logo er op.
« Terug naar discussielijst

Vrachtwagenliefhebber? Help mee!

Op TruckFan komen iedere dag honderden mensen samen om met elkaar te genieten van bedrijfswagens in alle soorten in maten, of dat nu een truck, trailer, bestelwagen, pick up, bus, taxi, dumper of hijskraan is. Dat kan niet zonder jou! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de topperknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische trucksite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig! Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0