Meer groenten dan vlees eten in een restaurant wordt steeds gewoner

Groente heeft de toekomst in de restaurants. Dat zegt meesterkok Albert Kooy van restaurant Wannee in Leeuwarden. Hij is blij dat zijn restaurant nu eindelijk erkenning krijgt voor de wijze waarop zij met groente omgaan. Wannee staat op plaats 93 in de wereld top 100 van We're Smart World, een…
 Meer groenten dan vlees eten in een restaurant wordt steeds gewoner (groentennieuws.nl)

Groente heeft de toekomst in de restaurants. Dat zegt meesterkok Albert Kooy van restaurant Wannee in Leeuwarden. Hij is blij dat zijn restaurant nu eindelijk erkenning krijgt voor de wijze waarop zij met groente omgaan. Wannee staat op plaats 93 in de wereld top 100 van We're Smart World, een…

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden vlees , groenten , groente , eten en toekomst geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!