€˜Ingrijpen in voedselomgeving door overheid noodzakelijk’

Waarom eten mensen ongezond? Niet dat ene keertje, maar stelselmatig. In de aanloop naar het congres Gezonde Innovatie, vroegen we het twee hoogleraren, Prof.dr.ir. Tiny van Boekel (hoogleraar levensmiddelentechnologie) en Prof.dr. Emely de Vet (hoogleraar Consumptie & Gezonde Leefstijl). De technoloog en de gezondheidswetenschapper blijken het eens: we kunnen niet omgaan met het overweldigende voedselaanbod om ons heen. Ingrijpen in de voedselomgeving is onvermijdelijk.
 â€˜Ingrijpen in voedselomgeving door overheid noodzakelijk’ (foodlog.nl)

Waarom eten mensen ongezond? Niet dat ene keertje, maar stelselmatig. In de aanloop naar het congres Gezonde Innovatie, vroegen we het twee hoogleraren, Prof.dr.ir. Tiny van Boekel (hoogleraar levensmiddelentechnologie) en Prof.dr. Emely de Vet (hoogleraar Consumptie & Gezonde Leefstijl). De technoloog en de gezondheidswetenschapper blijken het eens: we kunnen niet omgaan met het overweldigende voedselaanbod om ons heen. Ingrijpen in de voedselomgeving is onvermijdelijk.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden innovatie , overheid en eten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!