Wat moet de veehouder met nepvlees en -melk?
Als veehouder word je om de oren geslagen met berichten over de populariteit van vegetarisme en veganisme. Iedere keer voelt het als een steek wanneer plantaardig voedsel qua morele waarde boven vlees, zuivel en eieren wordt geplaatst.
Ik spreek boeren die het spuugzat zijn om telkens te worden beschimpt. De realiteit is dat de westerse consument kritischer wordt over wat hij in zijn mond stopt en de voordelen ziet van meer plantaardige consumptie. Dat lijkt een blijvende trend.
Bron
nieuweoogst.nu
Deel dit topic
Deel ook jouw kennis en inzicht
Hebben de thema's vlees , nepvlees , milieu , eieren , zuivel , voedsel , consument en dier geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!
Reacties
Vergeet dat niet, we staan niet alleen in de irritatie ten opzichte van deze randgroeperingen.