€˜Het PBL is niet van de oneliners maar ondersteunt politieke besluitvorming met wetenschap’

Het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) publiceerde vorige maand het rapport ‘Dagelijkse Kost’ over de vraag hoe we ons voedsel duurzamer kunnen maken en hoe consumenten duurzamer kunnen eten.
Penvoerder Hanneke Muilwijk van het PBL is een van de sprekers tijdens de afsluitende debatavond van It’s the food, my friend in de Rode Hoed. Op weg naar een duurzamer voedselsysteem ziet Muilwijk voor het bedrijfsleven en overheden een cruciale rol weggelegd.
 â€˜Het PBL is niet van de oneliners maar ondersteunt politieke besluitvorming met wetenschap’ (foodlog.nl)

Het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) publiceerde vorige maand het rapport ‘Dagelijkse Kost’ over de vraag hoe we ons voedsel duurzamer kunnen maken en hoe consumenten duurzamer kunnen eten. Penvoerder Hanneke Muilwijk van het PBL is een van de sprekers tijdens de afsluitende debatavond van It’s the food, my friend in de Rode Hoed. Op weg naar een duurzamer voedselsysteem ziet Muilwijk voor het bedrijfsleven en overheden een cruciale rol weggelegd.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden bedrijfsleven , eten , voedsel en pbl geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!