ForFarmers kampt met grondstofprijzen



Originele beschrijving

ForFarmers heeft het eerste kwartaal van dit jaar te maken gehad met een sterke daling van de winstgevendheid. Het veevoerbedrijf kampt met stijgingen van grondstofprijzen, die niet konden worden doorberekend aan klanten omdat dit ten koste zou gaan aan de concurrentiepositie.

Deel dit topic

Reacties

+5
pietjepuk
Groot groter grootst. Onbestuurbaar einde verhaal. Vergelijkbaar met RFC
hans1980
@pietjepuk laat het een waarschuwing zijn voor RFC ga NIET naar de beurs!
+6
labella
@hans1980 RFC is helemaal geen beurs nodig om er een potje van te maken.
Arum
😀
Pluto
Die uitleg is niet marktconform !!. En slaat hellemaal nergens op .Er zijn grotere problemen waar ze niet mee naar buiten willen komen , dit heet beurskoers gevoelig informatie ?.
Er gaat te veel fout door arrogantie en dit probleem zit door de hele organisatie van de top tot de man op de vloer .
hans1980
-7,5% op de beurs vandaag net boven de €7,-
Zoals ik al eerder heb gezegd mengvoerfabrieken hebben niets te zoeken op de beursvloer, enkel om snel liquide middelen te cashen (tijdelijk) nu beweegt de koers zich richting openingsbod.
Brokken duurder maken is een optie, aangekochte fabrieken afstoten?? Schaalgrootte helpt niet bij krachtvoer leveranciers gerommel in de marge ..

Laat RFC dit NOOIT doen (ze zijn er mee bezig maar vanwege BBB- rating laten ze het wel nu eerst schaven aan garantie prijs)
hans1980
telegraaf.nl/financieel/3530817/…

Hopen dat dit lapmiddel werkt?
+1
Brutus64
Dit inkoopprogramma is al ruim een maand geleden bekend gemaakt, vandaag werkt het @hans1980

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's forfarmers geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN