Groen, groen en nog meer groen

De John Deere 7430, de Baselier frontfrees en de Miedema Hassia SL+ 4K zijn allemaal groen, doch iets verschillend. Net op tijd kwam de nieuwe voorraad pootaardappelen aan bij het perceel met de Case IH Puma 200 en Miedema Stronga BL 100 kipwagen. Transportbandje eronder en snel de bunker weer vullen. Terug naar het perceel waar het oog van de chauffeur samen met het gps-systeem zorgen voor kaarsrechte ruggen, een lust om te zien.   

Bron

Deel dit topic

Reacties

ronald73
Toch weer een goede afloop van het avontuur omdat de pootaardappelen net op tijd bij het perceel aankwamen! En snel de bunker weer vullen, want ja, stel je voor dat de aardappelen 2 minuten later in de grond zitten (zucht).
Ik blijf het bijzondere teksten vinden op dat trekkerweb 😄
walker1
@ronald73 het is maar goed dat ik het in de ochtend lees en niet in de avond, want ik zou er niet meer van kunnen slapen, zo spannend....
+6
JD3010
Quote Reactie van @ronald73:
de pootaardappelen net op tijd bij het perceel aankwamen!

Zouden ze anders zonder pootgoed zijn gaan poten?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden john deere , ih , puma , Miedema , case , case ih , pootaardappelen , groen en baselier geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0