Superunieleden verduurzamen zuivel en kaasschap verder met PlanetProof-zuivel



Originele beschrijving

Alle Superunieleden verduurzamen hun zuivelschap verder met PlanetProof-producten. Sinds begin april verkopen de supermarktketens de eerste vernieuwde Melkan-producten die het keurmerk ‘On the way to PlanetProof’ hebben.

Deel dit topic

Reacties

christo
Het is weer maandag. Maandag is de keurmerk en klimaatdag. 2 juli wordt voorsorteerdersdag.
+6
de Haas
Uit principe komt die zooi er hier niet in. Dat zou betekenen dat je dat hele sprookje erkent. Dat lolletje gun ik Hein, Frans en Wieb niet
van Ittersum
[@de Haas vroeger heette dat dwars, tegenwoordig: uit principe.

Om tenslotte....
christo
@de Haas IDD. Over mijn lijk.
jan.1
Binnen 10 jaar is dit de gangbare melkstroom..
+1
m uut m
@jan.1
Nee hoor
jan.1
Quote Reactie van @m uut m:
Nee hoor

Vertel!
+1
m uut m
@jan.1
De tijd zal het leren.
Ik geloof er niets van dat dit het is.
+1
Erik!1879
Wat een framing. Ook zorgen de melkveehouders extra goed voor hun dieren. Beter als goed kan niet. De melkveehouders met de hoogste winst verzorgen hun dieren het beste. Koeien zijn namelijk heel eerlijk! Heb je echt niet een kerel met een papiertje en maatpak voor nodig.
+3
puntertje
De SuperUnie zal wel zeggen: maken we een contract met de garantieprijs als basis. Hollen jullie de garantieprijs uit en dan gaan wij vervolgens weer ietsje er bij betalen. Kunnen jullie bij RFC zeggen dat jullie meer uit de markt halen en omarmen wij jullie concept zonder er extra voor te betalen.
paul1
Vooral die eerste 4 woorden : " on the way to " betekent dat dit pas het begin is en nog vele extra eisen volgen
christo
@paul1 Dat vroeg mevrouw Natasja Oerlemans al op de conceptcerticiferingsbijeenkomst in Nijkerk vorig jaar. Ze vond het een leuk initiatief het keurmerk maar vroeg zich af wanneer het planetproof gaat heten. De rest kun je er wel bij bedenken.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's zuivel en keurmerk geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
12
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN