Gemeenten over schreef met ozb

De verschillen in de onroerendezaakbelasting (ozb)-tarieven voor burgers en bedrijven nemen jaar op jaar toe. Verhoging van deze tarieven komt grotendeels ten laste van bedrijven en burgers worden ontzien. LTO Nederland vindt dat de politiek en overheid moeten ingrijpen om gemeenten te dwingen de stijging voor het bedrijfsleven te begrenzen.
nieuweoogst.nu/nieuws/2019/…

Deel dit topic

Reacties

cornelissen
Klopt, kamer van koophandel is er ook al eens mee bezig geweest, misschien weer opnieuw als gezamenlijke ondernemers het oppakken.
Nick83
Hier ook bezwaar gemaakt. Ons huis heeft volgens hun een waarde van 6 ton. Dat is zoiezo al hoog, maar daarnaast is het ook nog eens een bedrijfswoning. Niet vrij verkoopbaar dus. Dat moet ook meegenomen worden in de waarde. En dat gebeurt niet.
brabo
Hier is het bezwaar van 2017 nog steeds niet afgewerkt.
blijkbaar heel moeilijk om toe te geven van de gemeente, dat agrarische gebouwen niet zo veel meer waard zijn. 🤔

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0