Jan Huitema organiseert een bijeenkomst.

Morgenmiddag 25 April om 13.30 is Jan Huitema in Beerze bij de fam Zandman. (overijssel)
Hij verteld daar over zijn werk in het europees parlement.
Het word een interactieve middag, je kunt hem vragen stellen op tal van gebied. Het lijkt mij erg interresant, hij kan ook goed toelichten hoe de europese vlag erbij hangt op gebied van de agrarische sector!
Wil je hierbij aanwezig zijn, geef je dan vandaag nog op. TOEGANG GRATIS!!!
Je mag je opgeven bij mij via persoonlijk bericht.

Deel dit topic

Reacties

delavalboer
Er hebben zich tot nu toe ongeveer 25 opgegeven, dit is een mooie klein clubje om een leuke discussie te voeren. Iedereen heeft gelegenheid om vragen te stellen.
+1
cornelissen
Is mij te ver weg,gisteravond wel even naar Annie toe geweest ,was op een campingboerderij in de buurt van Wolvega.. Ach ,je wordt er nooit dommer van en ze gaat er weer van uit dat ze er waarschijnlijk weer in komt, uitgeblust is ze in ieder geval nog niet.
nieuwoord
@cornelissen gelijk je probleem met de fosfaatrechten aangekaart?
+1
cornelissen
@nieuwoord neen , daar wou ze niet over spreken, wist nog wel te vertellen, dat haar partijgenoot in de tweede kamer Geurts beperkt was in zijn optreden, doordat de fractievoorzitter van de CU hem en cda gewaarschuwd heeft van : blijf van mijn Carola af ( in politiek opzicht dan), dus sturing wordt dan moeilijker.
+1
nieuwoord
@cornelissen Ooo dus op dat niveau begrijp je politici (bestuurders) wel?
Brutus64
@delavalboer ik dacht dat je toch wel een CDA boer was
+1
@Brutus64 Bestaan die NOG ???
Brutus64
Ik dacht nog wel, we gaan toch weer op Annie stemmen, 5 jaar geleden stond hier Annie met een melkkoe voor het huis@Detukkeroettwente
de Haas
@Detukkeroettwente Alleen tijdens verkiezingstijd. Komen ze op voor de landbouw en zo. Week later hoor je er niks meer van
+1
danielle0
@Brutus64 iedereen die voor de agrariers opkomt zijn we blij mee ..of het nu Annie is Jan ...ben geen hokjesdenker😉. Ben cda lid maar daarom kan ik wel helpen organiseren...of is dat verboden
Brutus64
Natuurlijk begrijp ik dat, maar zover ik jullie ken, kunnen jullie wel tegen een plaagstootje, ik had het toch we bij het rechte eind dat jullie CDA-ers zijn, ik twijfelde ff, @danielle0
+1
mlkvhoudr
Ik heb gehoord dat er veel knappe boerinnen komen 😄😉 en ben ook wel benieuwd wat zijn werk inhoud, ga ook niet op hem stemmen, maar lijkt me wel interessant en de stal van de familie zandman is dat ook
danielle0
@mlkvhoudr lijkt mij ook erg interresant. Hij woont 5 min hier vandaan en vroeg mij of ik wilde helpen met een bijeenkomst op te zetten. En aangezien ik in de boerinnengroep van fb zit en hij daar het verkeerde watermerk voor heeft 😂 en daar niet in kan. Heb ik daar bekendheid aangegeven. Maar er waren ook mannen die graag willen komen...dus werd het voor iedereen!
+1
christo
IK zou er graag bij zijn maar gaat niet lukken .Misschien dat iemand anders kan vragen wanneer Vestager eindelijk een keer openheid van zaken gaat geven. De burger wordt gewoon geschoffeerd door te zwijgen. Is Jan Huitema niet van dezelfde club als Vestager?
+1
mlkvhoudr
Informatieve middag gehad bij de familie zandman. Geschikte kerel de heer huitema.

Hier is die te volgen

(klik om te vergroten)

danielle0
Was een mooie kans om met hem te praten er was veel ruimte om de discussie met hem aan te gaan! Hij heeft ook verteld over hoe wetten en besluitvorming plaats vind erg interresant.
Ws gaan we ook nog een keer zoiets doen met Annie Schreijer, erg goed om je eens te verdiepen vind ik. Vooral omdat daar heel belangrijke zaken gebeuren!!
christo
@danielle0 Ja. Ze zijn er goed in informatie achter te houden. Niet het spelletje waar ik van houd.
danielle0
@christo wat een negativiteit....pff als je altijd zo denkt..🙄
christo
@danielle0 Ik noem het anders. Het rekening houden met de feitelijke omstandigheden die nu aanwezig zijn in de politieke arena geeft mij vaak kippenvel. En dan niet omdat het zo positief is voor de landbouw. Ik noem dat realistisch naar de zaak kijken en vanuit dat punt een lijn bepalen. Wat vind jij er van dat zowel Den Haag als Brussel geen openheid wil geven terwijl in de staatssteunbeschikking transparantie vet gedrukt staat?
delavalboer
@christo Ik weet dat er vanuit Brussel veel steun is voor Nederland, maar als Nederland hier niets mee doet, het niet aanpakt, dan weet je waar het aan ligt...
Schouten kan veel meer voor ons doen, maar doet het niet!!
Nu weet je waar het aan ligt. En die Sonnema die voorheen bij LNV zat die heeft ook nog het 1 en ander uit te leggen , die is zeker niet zuiver op de graad.
christo
@delavalboer HEt tegendeel is vandaag bewezen. Mevrouw Verstager geeft niet thuis.Het is 1 grote doofpot.
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @delavalboer:
, die is zeker niet zuiver op de graad.

Iemand die zuiver op de graad is, zit daar niet!
christo
Wat was zijn mening over de recente uitspraak van het cbb over vleesvee?
danielle0
@christo je kan hem zelf ook mailen...hij is heel benaderbaar!! Echt top!
christo
@danielle0 Mijn enige poging resulteerde in een belafspraak die niet nagekomen is. Een foutje kan natuurlijk.
Toch wil ik je wijzen op zijn partijgenote die een heleboel boeren in de fosfaatellende zou kunnen helpen. Zij vertikt het.
fd.nl/economie-politiek/1298599/…_#

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nÊt dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
25
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0