'Slechts 1 procent van alle stallen in Nederland is een 'megastal'; PvdD en Wakker Dier jagen mensen onterecht angst aan'

Van alle 77.450 stallen in Nederland worden er 801 aangemerkt als 'megastal'. Dit is krap 1 procent van het totaal. ,,Wakker Dier en Partij voor de Dieren doen net alsof Nederland tjokvol megastallen staan en maken burgers bang met framing."

Deel dit topic

Reacties

+3
puntertje
Dit is op dezelfde manier reageren als de PvdD, want het percentage dieren in een megastal is hoger, en het percentage wat daarvan weidegang krijgt is weer lager. Als je anderen beticht van gegochel met cijfers, moet je er zelf misschien behoedzaam mee zijn.
de Tank
Beter nu tegenhouden dan straks af moeten breken. Stalcapaciteit voldoende.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's partij voor de dieren , megastallen , dieren , stallen , burgers , pvdd en dier geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0