Uitsluiten van allergische reacties door gerijpte kaas naderbij

Gruyère ondergaat een rijpingsproces van vijf tot twaalf maanden om zijn karakteristieke geur en smaak te ontwikkelen. Deze en andere gerijpte kazen kunnen bij veel mensen allergie-achtige reacties veroorzaken. Nieuw onderzoek vanuit Iowa State University draagt bij aan het verhelpen van deze ongewenste verschijnselen.
 Uitsluiten van allergische reacties door gerijpte kaas naderbij (vmt.nl)

Gruyère ondergaat een rijpingsproces van vijf tot twaalf maanden om zijn karakteristieke geur en smaak te ontwikkelen. Deze en andere gerijpte kazen kunnen bij veel mensen allergie-achtige reacties veroorzaken. Nieuw onderzoek vanuit Iowa State University draagt bij aan het verhelpen van deze ongewenste verschijnselen.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden kaas geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!