Abemec levert vier Fendt-tractoren aan gemeente Tilburg

Onlangs heeft Abemec Gilze vier nieuwe Fendt-tractoren geleverd aan de afdeling sport van gemeente Tilburg. De trekkers worden ingezet bij het onderhoud van sportvelden en gladheidsbestrijding.  Het gaat om twee Fendt 310 profi-tractoren en twee maal een Fendt 207S met extra brede banden voor minder druk per cm2. Drie van de vier tractoren zijn uitgerust met een tractorbumper van tractorbumper.com en een tractor heeft een voorlader. Alle tractoren zijn aangepast aan de wensen van de klant en voorzien van diverse opties zoals camera en handsfree bellen.

Deel dit topic

Reacties

+3
county854t
Handsfree bellen is bij CNH geen optie. Gewoon standaart
vedder
Deze overheid heeft een stuk of 4 a 5 offertes laten maken en de Fendt was de goedkoopste?
erik9831
@vedder Of het lastenboek was zo opgesteld, zodat het naar 1 bepaalde richting gestuurd word. Is maar hoe je het bekijkt.
walker1
@vedder In de meeste gevallen is het goedkoper dat ze helemaal gen trekkers gekocht hadden en het werk hadden aanbesteed en het dus door een aannemer hadden laten uitvoeren.
county854t
Tja das met overheden, die werken met andermans portefeuille
Sjon
Of lease?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden voorlader , fendt , tractor , onderhoud , banden , tractoren , druk , trekkers , Sport , fendt 310 , tractorbumper , camera , tilburg en Abemec geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0