Klimaatakkoord

Extreme droogte of juist wateroverlast. Fluctuerende en onzekere grondstofprijzen. De roep om gedwongen inkrimping van de veestapel en het verwijt als sector niets te doen. Dit gaat allemaal direct of indirect over het klimaat en gaat dus elke agrarisch ondernemer aan.
lto.nl/dossiers/Klimaatakkoord/
Groen1

Reacties

+1
Pluto
Na 50 jaar klimaat maatregel op klimaat maatregel zijn we nu dus aangeland in een situatie die van begin af aan als ideaal werd bestempeld ??. Niks anders dan gedacht gewoon een bewuste keus van het electoraat . Ze hadden er nooit op gerekend dat het ook hun eigen portemonnee ging raken en het eind is nog niet in zicht .
hans1980
1,8 tot 3,5 Mton CO2 reductie wat betekent dat in jip en Janneke taal voor een gemiddelde boer??
+1
christo
@hans1980 Dat we geen flauw idee hebben wat we aan het doen zijn. Een foutenmarge van 200% is knap waardeloos als onderbouwing.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!