‘Waar blijft mijn charismatische melkvee-voorman?’Originele beschrijving

Wie is in staat om een geluid te laten horen dat recht doet aan de melkveehouders?

 ‘Waar blijft mijn charismatische melkvee-voorman?’ (boerderij.nl)

Wie is in staat om een geluid te laten horen dat recht doet aan de melkveehouders?

arjank110

Reacties

+2
mlkvhoudr
Ten eerste vraag alsjeblieft een daadkrachtige vrouw en geen kerel

Ten tweede: elk positief verhaal waar je toekomstbestendig mee word en wat ik dan wel eens ergens drop word gelijk afgemaakt, maakt mij niet uit maar de mindset van veel collegas is standaard defensief, zeg ik als vlogweigeraar dus die t zelf ook wel eens

Ten derde ik vind de mp nog best ok op t moment dus voel me prima gewaardeerd

Dus wees nou vooral eens wat positiever met zn allen
+3
sorry
Quote Reactie van @mlkvhoudr:
daadkrachtige vrouw

Sieta!
mlkvhoudr
@sorry niet mijn eerste keus maar daadkrachtig is ze inderdaad
sorry
Harm vergeet nog Sjaak van der Tak te noemen ...en das best jammer...
Albert Altena
Yvon!!!!
diezel
@Albert Altena
Die is beschadigd...……… 😞
weurding
@diezel pro farmers......
mlkvhoudr
@weurding vroeg me ook af zou dat nou bewuste satire zijn of ergelijke luiheid
+5
Jan S
Het is gebrek aan visie. Gebrek aan inzicht. Gebrek aan durf. Gebrek aan daadkracht, Gebrek aan compassie met de boeren.
Bestuurders denken veel te vaak dat ze in alle gevallen in gesprek moeten blijven, compromissen moeten zoeken. Hier op het prikkebord laten ze ze zich soms zien, maar hun onderhandelings resultaten worden elke keer eenvoudig ontmaskerd als slecht. En het ergste is dat ze het op geen enkele wijze kunnen weerleggen, behalve met misplaatste arrogantie door maar helemaal niet meer te reageren. En dat is in alle dossiers die er toedoen het geval.
En Holman verwacht nog steeds van de LTO dat zij de kastanjes uit het vuur gaan slepen. Wishfull thinking. NMV krijgt bij de politiek geen voet aan de grond, domweg omdat hun standpunten de politiek niet past. De politiek onderhandeld veel liever met de LTO. Die polderen net zo lang tot ze met lege handen weer bij de boeren terugkeren. Veel onderhandelen en uiteindelijk veel inleveren op basis van flinterdunne argumenten en gemanipuleerde feiten en onderzoek. Dat is in een notendop wat het resultaat van wat LTO Nederland mee thuis komt. Op basis van deze cultuur gaat het met de LTO nooit goed komen ongeacht welke charismatische man of vrouw de voortrekker is.
nieuwoord
@Jan S Nou allemaal maar lid van de NMV worden dan. Krijgen ze meer slag kracht
cornelissen
@nieuwoord Op het fosfaatdossier waren het overigens meelopers met de lto en leden met onomkeerbare investeringen op de peildatum werden opgeofferd
+1
Melkboer16
@cornelissen zucht” je hebt de grond en fosfaat kost geen drol meer! Ga eens praten met onze Jack die klaagt niet en gaat er vol in!
cornelissen
@Melkboer16 Ik stel feiten vast en dat heeft natuurlijk weinig met Jack te maken,want waren daar de investeringen niet na de peildatum? Of wil je feiten ontkennen? destentor.nl/kop-van-overijssel/…
Ook antwoord gehad op de aanpassing van de referentiehoeveelheid bij RFC. Afgewezen en geen beroep mogelijk.
Liegende en bedriegende voormannen is gewoon ondernemingsrisico volgens RFC , hoewel ze de woorden liegen en bedriegen niet hebben genoemd, dat is mijn eigen interpretatie.
Een verrotte sector
+1
Melkveehouder.
@Jan S Zelf zou ik JanCees Vogelaar graag terugzien als voorman voor de melkveehouderij. Die is gepokkeld en gemazeld en laat zich niet in de luren leggen.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden geluid geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!