Handelsgesprekken VS-EU 'zo snel mogelijk’

BRUSSEL (AFN) - De onderhandelingen tussen de VS en de EU over een beperkt handelsakkoord gaan zo snel mogelijk van start. EU-handelscommissaris Cecilia Malmström zei dat maandag nadat de 28 lidstaten haar hiervoor een mandaat hadden gegeven. Alleen Frankrijk stemde tegen.
,,Wij zijn er klaar voor, het is nu aan de Amerikanen’’, aldus Malmström over de startdatum. Er kan volgens haar...
 Handelsgesprekken VS-EU 'zo snel mogelijk’ (beurs.nl)

BRUSSEL (AFN) - De onderhandelingen tussen de VS en de EU over een beperkt handelsakkoord gaan zo snel mogelijk van start. EU-handelscommissaris Cecilia Malmström zei dat maandag nadat de 28 lidstaten haar hiervoor een mandaat hadden gegeven. Alleen Frankrijk stemde tegen. ,,Wij zijn er klaar voor, het is nu aan de Amerikanen’’, aldus Malmström over de startdatum. Er kan volgens haar...

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden frankrijk , brussel en europese unie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!