Dierenactivisten gearresteerd bij paardenshow Efteling: ‘Kinderen op tribune huilen’

Bij de paardenshow Raveleijn in de Efteling zijn zondagmiddag meerdere demonstranten opgepakt. Het gaat volgens een woordvoerder van het pretpark om dierenactivisten die de show wilde verstoren vanwege het gebruik van paarden. Op beelden is te zien hoe de Efteling-acteurs de activisten proberen te verjagen.
ad.nl/binnenland/…
Groen1

Reacties

Melkboer16
Het is ook je reinste dierenmishandeling daar in de Efteling! Daar moet wat aan gedaan worden net als elk ander vermaak met dieren! Dolfinarium dierentuin Wildlands allemaal verleden tijd!
Hoe meer als die nietsnutten zich hier mee bezig houden hoe beter het is!
van Ittersum
@Melkboer16 bij de volgende show rennen de medewerkers met een vuurdeken om?, dan ook huilende kindertjes? Kolder dus
+12
weurding
Activisten hebben te veel tijd. Vanmiddag docu op npo2 over werkverschaffing jaren 30. Kanalen graven met de schop en houten kruiwagens... dan heb je wel andere dingen aan de kop 🙂
+1
pietjepuk
@weurding Vroeger bloed zweet en tranen om bos om te vormen tot landbouwgrond. nu verkwanselen ze het weer.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!