OM vraagt rechter om veehouderij stil te leggen vanwege dierenwelzijn en hygiëneOriginele beschrijving

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft de rechtbank in Zwolle verzocht om een veehouderij uit de gemeente Steenwijkerland voor 6 maanden stil te leggen. Bij een controle door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) bleek volgens het OM, dat op de boerderij meer dan 100 runderen en 80 schapen en lammeren werden gehouden onder erbarmelijke omstandigheden. 

 OM vraagt rechter om veehouderij stil te leggen vanwege dierenwelzijn en hygiëne (agri24.nu)

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft de rechtbank in Zwolle verzocht om een veehouderij uit de gemeente Steenwijkerland voor 6 maanden stil te leggen. Bij een controle door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) bleek volgens het OM, dat op de boerderij meer dan 100 runderen en 80 schapen en lammeren werden gehouden onder erbarmelijke omstandigheden.  - Download de Agri24 app

tobias-venhorst

Reacties

MARTIJN G
Bij echte knoeiers is dit het beste.
boer.
@MARTIJN G de in de kranten bijgeplaatste foto's komen uit een archief of uit het buitenland en zeggen dus niets.
Als je een nvwa-er treft van de partij voor de dieren doe je het niet gauw goed.
Al ben ik het met je eens dat dierenleed aangepakt moet worden
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden schapen , lammeren , dierenwelzijn , controle , veehouderij , boerderij , nvwa , zwolle en 80 geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!