Karst .

Tis al ff geleden dat we wat gehoord hebben van karst tamminga, weet iemand hoe het met hem gaat?
Detukkeroettwente

Reacties

+2
de hoef
T was jouwe maat toch wel een bietje
Dre van Helmond
Niemand meer bij Karst geweest
+2
van Ittersum
Niet alles hoeft toch openbaar? En anders even een PB tje naar hem
+14
Blokkeerfries.
Beste TukkeroetTwente e.a.:

Quote:
karst tamminga, weet iemand hoe het met hem gaat?

Tijdens m'n militair geneeskundige opleiding (80/4) kwam al gauw de nekschottherapie ter sprake als het medisch wat moeilijker werd. Als (melk)veehouder kunnen we terugvallen op een noodslachting als het spannend word met een dier. De humane gezondheidszorg is (gelukkig) wat weerbarstiger.
Somber gestemd geworden door de internetinformatie over de aandoening die Karst letterlijk en figuurlijk van z'n voetstuk heeft laten vallen ben ik een paar keer bij Karst geweest om zeker niet optimistischer terug te keren. Ook de verblijfsprognose in het revalidatiecentrum deden het ergste vermoeden. Karst zal toch niet als uitbehandeld/ongeneeslijk afgeserveerd worden?
Wie schetst mijn verbazing (en opluchting) toen ik afgelopen maandagavond Karst, niet zoals gebruikelijk in z'n onafscheidelijke rolstoel, maar, zittend op een 'gewone' stoel aantrof. Karst kan weer staan!. Karst kan weer lopen!. Welliswaar met gebruik van wandelstok aangezien kracht en regie van de spieren (ook van rechterarm + hand) voor, zeg maar 95%, ontbreken.
Karst in z'n element, met groene afdruk van 'vette' koeienstaart op bezweet voorhoofd, in de melkstal zit er vooralsnog niet in. Voorlopig moet hij zich op z'n minishovelscootmobiel staande weten te houden.
Ook vanaf hier nogmaals gelukwensen dat het tij ten goede is gekeerd.

Groeten.

Wim.
Detukkeroettwente
@Blokkeerfries. Toch nog enigzins positief, karst hou je taai, dekopderfeur.,.,.
bedankt wim, voor de info.
+7
brabo
@Blokkeerfries.
Aan de tekst te lezen is Blokkeerfries de nieuwe nickname van Wimsumar. 😄
+1
wotan2
@brabo zolang het duurt, maar ik dacht het ook al.
Veenprut
@brabo dit kan er inderdaad maar eentje zijn!
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!