Nieuw melk quotum?

Er is schijnbaar een nieuw wetsvoorstel waarbij de EU in tijden van ‚overproductie‘ een melk reductie kan forceren en een boete uitdelen voor degenen die dat dan niet doen. Daarnaast wordt het bijna onmogelijk om een leveranciers organisatie op te richten. Effectieve zuivel lobby?
Achso

Reacties

labella
Bron?
Achso
@labella Deens vakblad en deens landbouworganisatie.
Achso
@labella
Regulering og bøder ved overproduktion af mælk fra EU samt en ændring i reglerne for kontrakter mellem mælkeproducent og mejeri bekymrer Landbrug & Fødevarer.

Især to punkter skærer i øjnene, når chefkonsulent i Landbrug & Fødevarer Esben Tranholm læser, hvad Europa-parlamentets landbrugsudvalg netop har stemt igennem i en reform af landbrugspolitikken.

En dan ‚google translate ‚ voor degenen die geen Deens lezen
Groen1
Regulering en boetes voor overproductie van melk uit de EU en een wijziging in de regels voor melkproducenten- en zuivelcontracten betreffen Agriculture & Food.

Met name twee punten in het gezicht wanneer Chief Consultant in Agriculture & Food Esben Tranholm leest wat de Landbouwcommissie van het Europees Parlement zojuist heeft goedgekeurd in een hervorming van het landbouwbeleid.
+2
Achso
@Groen1 dank U.. stallen vol met koeien houden dus
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!