LTO schoffeert STAF door publicatie van STAF te herschrijven. Jaloers op hun prijs.Originele beschrijving

'Kwalijke werkwijze rond rammelend onderzoek helpt weidevogels niet'. Onder deze kop heeft LTO zojuist een persbericht uitgedaan in reactie op het onderzoeksrapport naar de mogelijke relatie tussen de afname van weidevogels en de aanwezigheid van bestrijdingsmiddelen op veehouderijbedrijven.

 'Kwalijke werkwijze rond rammelend onderzoek helpt weidevogels niet' (ltonoord.nl)

'Kwalijke werkwijze rond rammelend onderzoek helpt weidevogels niet'. Onder deze kop heeft LTO zojuist een persbericht uitgedaan in reactie op het onderzoeksrapport naar de mogelijke relatie tussen de afname van weidevogels en de aanwezigheid van bestrijdingsmiddelen op veehouderijbedrijven.

christo

Laatste  |  

Reacties

+4
Detukkeroettwente
TJonge jonge !!
+4
BamBam
Zucht, LTO laat zien hoe je niet moet reageren.
Frame bevestigend o.a.
LTO kan maar beter niet onze communicatie doen.
Nu nog op zoek hoe we dat wel aan moeten pakken, misschien via Team Agro?
+10
familie pelle
Dit begint een beetje sneu te worden christo. Alhoewel ik ook geen LTO lid meer ben probeer ik ze wel op een objectieve manier te beoordelen. Jou aversie tegen LTO is zo groot dat je alleen nog maar negativiteit ziet. Lto noord deelt de mening van STAF, zo lees ik het. Overigens heeft LTO in nieuwe oogst de STAF volledige credits gegeven.
nieuweoogst.nu/nieuws/2019/…
+2
christo
@familie pelle Ik heb geen nieuwe oogst meer. Jij mag dekken wie je wil, maar de lto naait hier de STAF. Geen bronvermelding, zelfs de 4 letters S T A F kregen ze niet getypt. Das pas sneu.
+3
Melkboer16
@christo nogmaals in Nieuwe Oogst vermeldt LTO keurig Stichting STAF!
Ik vind je heel erg zielig Christo!!
Maar maak jij voor jezelf een plan en blijf niet hangen in Rancune daar is het leven veel te kort voor en je maakt het voor jezelf nog korter
christo
@Melkboer16 IK ga aangifte doen van deze reactie.
Melkboer16
@christo prima ik zie wel wat het word😂😂
christo
@familie pelle boerderij.nl/Home/Blogs/…

Zo doen fatsoenlijke mensen melding van nieuws. Gewoon een link naar STAF.
+7
John Spithoven
@familie pelle Helaas moet ik constateren dat het toch waar is. Maandag komen wij naar buiten met de review, gisteren veel support van de pers, waaronder Nieuwe Oogst en vanavond een persbericht zonder bronvermelding. Officiele lezing is dat LTO Noord en STAF op het zelfde moment het zelfde rapport op de zelfde manier gereviewd heeft.

Conclusie van mijn uit is dat dit een voorbeeld is hoe het niet moet in belangenbehartiging Nederland. Als ieder in zijn eigen koninkrijkje blijft hangen, zorgt links Nederland wel dat de landbouw het onderspit moet delven.

Voor mij zelf een avond met veel frustratie en werk.
+1
familie pelle
@John Spithoven
Quote:
. Helaas moet ik constateren dat het toch waar is.

Wat is waar John? De bewering dat lto noord jaloers is op, jullie wel verdiende, prijs? Kom op zeg, dat geloof je toch zeker zelf niet?

Quote:
. Conclusie van mijn uit is dat dit een voorbeeld is hoe het niet moet in belangenbehartiging Nederland.

Wat is nu eigenlijk het probleem? Of Lto noord nu wel of niet het rapport zelf gelezen heeft. Staf heeft meerdere keren aangegeven zelf niet aan belangenbehartiging te doen maar de huidige belangenbehartiging juist informatie aan te reiken. Lto noord vangt jullie toch geen vliegen af? En nogmaals, lto heeft jullie uitgebreid genoemd en de credits gegeven in hun blaadje dus ik had lto noord het voordeel van de twijfel gegeven, laat staan te beschuldigen van het herschrijven van jullie reactie...

Verder petje af voor julliie nieuwe bevindingen!!
christo
@familie pelle Het is geen beschuldigen. Het is een constatering.
Leo,s vriend
@John Spithoven wat is helaas toch waar?
Dat lto de STAF schoffeert, of dat Christo een beetje sneu begint te worden?
+1
Kringloper
@Leo,s vriend Allebei😉
+2
christo
@Leo,s vriend Kijk, de echte jongens zijn net weer terug van een avondje polderen over biodiversiteit en beginnen dan weer te sputteren? Ga eens wat doen voor de boeren.
+1
Leo,s vriend
@christo Nou nou, een beetje minder kan ook wel he?
Heb een zwaar zieke collega opgezocht, kon wel eens de laatste keer zijn.......
Verder nog wat nuttigs te melden?
+1
christo
@Leo,s vriend Dat het een beetje sneu is dat jij niet snapt dat je geen credits moet claimen voor werk wat anderen gedaan hebben. Dat is niet netjes. Dan maar snel een afleiding zoeken om de boodschapper zwart te maken. Inhoudelijk reageren had ook gemogen. DAt is een keuze.
Leo,s vriend
@christo Jij leest alleen wat je wil lezen he?
Laat maar.
+1
christo
@Leo,s vriend Ik ga altijd voor de inhoud.
+1
mlkvhoudr
@Leo,s vriend als je wat voor een ander kan betekenen maakt t leven t leven waard hoe beroerd soms ook de situatie is
Frans1
@mlkvhoudr bliksem wat een diepgang 👌👍en zeker waar
John Spithoven
Rustig aan, ik probeer in fatsoenlijke bewoording aan te geven wat er gebeurd is. De titel vind ik wat gechargeerd. Wij doen feiten check, zijn niet gekozen, dus kunnen nooit en te nimmer iets met belangenbehartiging doen. Dat is werk voor het brede pallet aan organisaties. Maar wil ons werk hout snijden dan zal het door de belangenbehartiging opgepakt moeten worden. Dat gebeurd op dit moment niet.
Als dat 1 van de organisaties vanavond met een persbericht naar buitenkomt met de zelfde bevindingen van STAF, terwijl Nieuwe Oogst, gisteren met veel lof over onze bevinding van maandag schrijft, vind ik dat op zijn minst een beetje ongelukkig. Een ieder blijft in zijn eigen koninkrijkje, daar kom je niet verder mee.
+2
Leo,s vriend
@John Spithoven Nu niet met 2 maten gaan meten John, jullie doen knettergoed werk, maar zeg dan ook gewoon wat je wel denkt, en dat is wat Christo doet/schrijft buiten alle fatsoen is.
christo
@John Spithoven Inderdaad, wellicht is de titel aan de stevige kant. Zie je wel vaker tegenwoordig. Daardoor worden mensen misschien wel iets te hard geprikkeld.
+9
John Spithoven
Ik heb er genoeg over gezegd. Laatste nieuws is dat de auteur, Ben Haarman ons heeft aangegeven morgen de bronvermelding bij het persbericht te zetten en dat is STAF. Daar is voor ons de kous mee af.
Dre van Helmond
@John Spithoven Titel verkeerd goed verhaal .
Volgen mij zijn er veel reacties van mensen die het hele verhaal niet gelezen hebben.
Eind goed al goed.
+1
mlkvhoudr
@John Spithoven ik zie er in dat lto jouw activistiesere kant op beweegt dus zou je zegeningen maar tellen in plaats van je te laten gijzelen door negatieve negatievelingen
+3
George
Quote Reactie van @mlkvhoudr:
negatieve negatievelingen

Goh bestaan er ook positieve negatievelingen? 😂
+1
mlkvhoudr
@George jazeker dat zijn de realisten: we gaan allemaal DOOOOOOOOOD en tot die tijdgaan we er tbeste van maken😀
+4
Achso
@John Spithoven en Christo, als je succesvol bent, begint een gedeelte van de mensen te sputteren, vooral als je iets doet wat de anderen hadden moeten doen. LTO voelt zich ietwat bedreigd. Zie het maar als een groot compliment. LTO kan nooit hetzelfde doen als STAF, omdat LTO met de politieke dagsorde moet meegaan. Ze kunnen een beetje tegengas geven voor de show, maar verder niet.
+1
christo
@Achso Ik zit niet in STAF. Geef hier alleen af en toe mijn mening. Die vindt niet iedereen leuk.
Helaas.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden prijs , lto , onderzoek en weidevogels geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nÊt dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!