Kamer vragen Ouwehand ivm kalversterfte


Ik keek net ff op de Twitter account van Esther Ouwehand, toen schrok ik van de kamer vragen die ze gaat indienen voor het kalversterfte debat, ik geloof dat dit komende week wordt gehouden, de melkveehouderij wordt weer slecht neergezet.
[b]Originele beschrijving/b]

De politieke monitor voor doorzoeken, realtime monitoring en directe notificaties van stukken van de Tweede Kamer, Eerste Kamer en het Europees Parlement, zoals Kamerbrieven, Kamervragen en wetsvoorstellen.

 https://app.1848.nl/document/kamervraag/64879 (app.1848.nl)

De politieke monitor voor doorzoeken, realtime monitoring en directe notificaties van stukken van de Tweede Kamer, Eerste Kamer en het Europees Parlement, zoals Kamerbrieven, Kamervragen en wetsvoorstellen.

Brutus64

Laatste  |  

Reacties

Brutus64
Alles komt niet helemaal door, als je link hebt geopend, kun je ook de pdf openen, als je dat doet, kun je de gehele tekst lezen
Farma_boerke
Kosten om 1 kamervraag te beantwoorden zijn 3750euro. Dat tikt lekker door met de pvdD, gaat ruim een kwart miljoen kosten voor de ambtenaren.
hans1980
Lig liever met Thieme dan met Ouwehand in één bed...pff wat een bitch
+3
grondlozeboer
@hans1980 heb je gebrek, ik met geen 1 van de 2 😂😂😂
+2
christo
@hans1980 Kom niet in buurt van deze vrouwen met zaad!
+3
ted9
@hans1980 Hele enge extreem linkse vrouw die een blik in haar ogen heeft van een schichtig en wild dier. Waarschijnlijk vroeg er gepest op school. Niet uit te leggen dat dit antifatuig in de Nederlandse politiek werkzaam kan zijn en elke dag kan vullen met het brengen van leugens over een sector. Mensen die op deze club stemmen.... laat ik het daar maar helemaal niet over hebben.
+3
mlkvhoudr
@hans1980 ik had pas een triootje met 2 vegetarische dames, erg verwarrend e vegetarische dames die vochten om het vlees, gelukkig werd ik daarna wakker
Koeien boertje
@mlkvhoudr of ze willen je vitamines hebben
Koeien boertje
@Koeien boertje schijnt gezonder te zijn dan groente
Piet1960
Vind 't knap om 70 vragen over dit onderwerp verzonnen te krijgen.
Kringloper
@Piet1960 als je ze 6 keer dubbel stelt zit je zo aan de 70
Piet1960
@Kringloper Ik vond er inderdaad nog al veel op elkaar lijken. Is te gek voor woorden dit natuurlijk.
Pluto
En de meeste vragen zijn de afgelopen dagen ook al beantwoord via de media of het moet zijn dat ze betrokken is bij het in elkaar flansen van de reportage op RTL.
+2
de hoef
Quote Reactie van @Pluto:
of het moet zijn dat ze betrokken is bij het in elkaar flansen van de reportage op RTL

jij had toch niks anders verwacht zeker
ceessie
Wat is het een secreet, In een radiogesprek dit jaar op NPO 1 word haar een vraag gesteld met een duidelijk nee of ja. Ze blijft maar om de hete brij heen draaien en die ja of nee komt er niet. Hier vraagt ze bij vraag 14 naar een duidelijk ja of nee, de hypocriet!
+3
de jonge
Gaat ze dan ook vragen waarom de kosten van rendac dit jaar zo omhoog geschroefd worden? hoe het kan dat als rendac blijkbaar zoveel werk heeft ze nog verlies draaien? dan klopt dat ook niet dat bij een bedrijf die alleen al 20%(zoals ze het in de media het liefst laten geloven) van de kalveren ophaalt en die een monopoliepositie heeft de prijzen van de kamer opschroeven mogen. er is 1 grote hetze bezig tegen de landbouw. jaren terug kreeg men geld toe als er dieren aangeboden werden,het kan verkeren. ze geven het karakter van nederland compleet weg,hoe stond het ook alweer bekend?? koeien,klompen en windmolens......met een paar jaar zijn het ganzen, wolven, ridderzuringen en jacobs kruiskruid waar nederland om bekend staat. en dat proberen ze dan ook nog recht te kletsen en zichzelf op de borst slaan terwijl we straks een importerend land worden met alle gevolgen van dien in plaats van exporterend.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden melkveehouderij , slecht , europees , notificaties , twitter , kalversterfte , kamervragen , tweede kamer en weer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!