American dream

Deel dit topic

Reacties

m uut m
Nachtmerrie bedoel je.
cjw73
@m uut m ja daar is het wel op uit gelopen.
willemkopalt
Uit elkaar gerukt gezin niet best
+6
George
Daar is de landbouw ook al crises. Het gaat toch helemaal nergens over dat die paar mensen die de wereld voeden overal in een crisessector moeten werken. Het wordt tijd dat boeren wereldwijd georganiseerd hun producten niet meer leveren. Het gaat helemaal nergens meer over. Tja en de rest van het verhaal waar het eigenlijk om gaat kan ik niet zoveel mee. Ze wisten het eigenlijk vooraf. Tegen beter weten in lijkt wel. Zijn ex is waarschijnlijk al lang terug in de lage Landen.
pietjepuk
@George Ooit komt er een keer tekort en piepen ze. Dit helpt er in ieder geval aan.
boerenweer.nl/de-belangrijkste-veevoerregio-ter-we…
CorP
Quote Reactie van @George:
Het wordt tijd dat boeren wereldwijd georganiseerd hun producten niet meer leveren

De opec-landen doen, en mogen dat blijkbaar, ook, even de kraan een klein beetje dicht draaien en opeens gaat de olieprijs omhoog, nou ja, hoe kan dat nou?
dewittemotor
@CorP Dat kan omdat hier vooral de betreffende overheden heel erg van profiteren. Bij de landbouw is het net andersom. De overheid profiteert vooral van lage prijzen
+1
Groen1
Pleidooi in Washington voor ‘Nederlandse’ Mulders
De familie Mulder uit de Amerikaanse staat Minnesota slaat de handen ineen met immigranten die in hetzelfde schuitje zitten. Zaterdag vertelde Kor Mulder in deze krant over zijn zoons die na 18 jaar de VS moeten verlaten. Deze week lobbyen ze in Washington.
ad.nl/buitenland/…
nederlandse boer
Destjids was het zo in Florida en MIchigan dat de kinderen niet mochten werken bij andere bedrijven buiten het eigen bedrijf. Blijkbaar per state verschillend.

DE OPLOSSING is niet een belangorganisatie opzetten, maar investeren in sociale vaardigheden van zijn zonen...…… Op het moment dat je daar trouwt met een amerikaanse dame ben je defintief binnen en kun je doen en laten wat je wilt. MIsschien iets out of the box gedacht voor mensen die alleen maar kunnen denken in het melken van koeien.
Achso
@nederlandse boer tenzij je scheidt. Land uit en alles kwijt
nederlandse boer
@Achso Dan heb je als het goed is 2 jaar de tijd om een nieuwe te vinden. Voor een boer die 1000 + koeien weet te managen moet dat ook een koud kunstje zijn! Toch?
George
@nederlandse boer
Nee die hebben geen tijd voor een vrouw.
nederlandse boer
@George Ja, dan moet je terug naar Akkrum................

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
13
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0