Opslag foliebalen

In de gemeente Gulpen-Wittem wordt het verboden om foliebalen in het buitengebied op te slaan, volgens een artikel in Stal & Akker.
Wel op de huiskavel maar niet in het veld.

Deel dit topic

Reacties

harke
1 april..
paul1
Opslaan : " onderbrengen om te bewaren " volgens de van dale . Dus als je de pakken gewoon neerzet mag het wel ?
m uut m
Staat hier al bijna 10 jaar in het bestemmingsplan buitengebied.
Niks nieuws onder de zon dus.
zandhapper
@m uut m Moet je ook niet willen,ongedierte heeft dan vrij spel !!
+2
jan w
@zandhapper
Waar heeft het ongedierte geen vrij spel
Todi
Nog wel een plaat leeg. Wat brengt het op.S
PIONIER
Waanzin ten top.
BertK
Je hebt ze toch thuis nodig?
+1
komelker 2
Ze zullen er wel een reden voor hebben
+4
van Ittersum
@komelker 2 idd, ik zie in den lande ook wel eens balen.liggen met metershoge onkruid omheen die minimaal er al 5 jaar liggen. De gemeente zal daar (denkbaar) ook wel zo'n geval hebben, de boer aldaar denkt: tis toch niet verboden dus wie doet me wat. En zo komt er weer een regeltje erbij. Je ziet en zag het overal, 99% doet het goed, 1% verknald het opzettelijk zo gaat het invloed hebben op de rest. Niet dus altijd overheid zijn schuld maar de meeste domme regels zijn opgesteld dankzij onze eigen collega's . Zie het i&r gedoe, zijn er maar een paar die het echt opzettelijk verbruid hebben ( en nu weer bezig zijn) en daardoor en velen het slachtoffer zijn geworden en vele regels erbij gekomen zijn. Veel ergenis en weg imago als gevolg.

In dit geval , nuchter denken als boer.
Pluto
@van Ittersum Vaak zijn het particulieren die ze half onder de bomen laten liggen en niet eerder op halen dan dat ze er mee beginnen te voeren .
Piet1960
@Pluto En dan vreemd opkijken als ze kapot zijn gevreten.
+1
van Ittersum
@Pluto dan geldt het voor iedereen. Bij nader inzien klopt het wel wat u zegt, hobbyisten of voormalige boeren die hun eigen voer niet opkrijgeen
Pluto
@van Ittersum Hier pak ik er ook wel eens een waar een gat aan is gevreten !. En dan kan ik er ook wat van weg gooien helaas . Ondanks de moeite om deze knagers te bestrijden , je komt er toch nooit af ,,,horen ze wel bij de biodiversiteit !!.
Melkboer16
Ik denk dat de meeste collega’s ervoor zouden zijn als ze op het erf opgeslagen moesten worden

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
15
DEELNEMERS
13
WEERGAVES
0