Boeren moeten wijken voor nieuwe natuur in Krimpenerwaard

Las vandaag in de krant dat onteigening volgt als boeren niet mee werken,puur communisme..

Originele beschrijving

In de gemeente Krimpenerwaard zijn de eerste resultaten zichtbaar van het nieuwe natuurgebied Veenweiden dat hier sinds vorig jaar wordt ontwikkeld. Het gaat daarbij om een gebied van in totaal maar liefst 2250 hectare, een groenstrook die grotendeels langs de Hollandsche IJssel loopt. Maar de aanleg van de nieuwe natuur gaat niet zonder slag of stoot, want sommige agrariërs moeten wijken voor het nieuw aan te leggen natuurgebied.

Deel dit topic

Reacties

+3
casev
Gaat voornamelijk nog om 2 actieve agrariers, de rest heeft al eieren voor zn geld gekozen. Blijft zuur dat er voorgehouden word dat het om natuur gaat, terwijl een korte blik op google earth precies laat zien dat het gewoon als compensatie voor de enorme verstedelijking aan de andere kant van de rivier. En dan mag je voor 5 euro per m2 een ander bedrijf zien te vinden.....

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's onteigening , natuurgebied en natuur geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0