Natuurmonumenten nog partner van RFC ???

Zie hieronder hoe Natuurmonumenten communiceert met veehouders. Totaal niet partner waardig. Wij zijn met een achterhoede gevecht bezig??? Schandalig!

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Geef een passende beschrijving van deze foto!

Reacties

+14
ted9
Als melkfabriek samen gaan werken met extreem linkse organisatie onder de mode woorden verbinden en natuurinclusief.En als bestuurder hier ongestraft mee weg komen zonder overleg met de eigenaar van het bedrijf. Nederland gaat op alles achter uit in een rap tempo.
+2
Ja het ware gezicht van RFC komt hier mooi in beeld !!!
+7
Erik,1979
@Detukkeroettwente En LTO en Rabo. Èèn pot nat!
Albert Altena
@Erik,1979
D 66 en PvdA Tieren welig in vele besturen.
+15
dwers
Als PP melker dient uw een cursus te volgen bij de boswachter van NM.
Wilt uw tussen 1 april en 15 juni werkzaamheden op uw percelen verichten, dan dient uw dit te doen in overleg met uw natuurcoach van NM.
Uw natuurcoach zal dan terplekke beoordelen of de werkzaamheden wel natuur verantwoord zijn .
Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat uw wilt maaien, maar er zit nog een vlinder op een paardenbloem, dan zult uw moeten wachten tot alle paardebloemen uitgebloeid zijn , wij zijn dan ook erg verheugd met uw spontane medewerking.
En hopen dan ook op een lange natuurvriendelijke samenwerking.
Brutus64
Valt dit ook onder de PP voorwaarden?@dwers
+1
de Haas
@dwers ps. Omdat we zo solidair zijn met onze werkgevers geven we onszelf en alle collega's het minimumloon van 1200 e en hopen we eind van het jaar, net als jullie, ook op een nabetaling. Als we niks krijgen omdat jullie ook jullie reserveringen hebben begrijpen we dat. Om te beginnen zetten we ons in bij de plaatselijke vogelwacht, maken de tuin, op eigen kosten, insect vriendelijk enz.
Groetjes Hein, Frans en Wieb
+13
Frans1
Maar de meeste boeren hebben een grote bek,maar als NM een hoekje grond uitgeeft weten de meeste niet hoe hard ze moeten rennen om het te krijgen
Hans van Bergen
Dit is precies wat Puntertje ook beweert. 'In de achterhoek liggen percelen waar op substraat teelt basis mais wordt geteeld' Dit soort leugens worden graag gedeeld in de communistische hoek.
BertK
@Hans van Bergen Op die manier zou 100 ton ds mogelijk moeten zijn. Misschien nog een glasdek erover 😄
vedder
Ze moeten die natuurmonumenten eruit flikkeren, die azen alleen maar op geld. Voor natuurinclusieve veehouderij kunnen ze gewoon terecht bij de lokale collectieven of boerennatuur.nl. Zelf baas blijven!!!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
0