Rechterhand Rob Jetten (D66) gaat naar Shell: 'Ongelooflijk dat mensen zo los gaan'



Originele beschrijving

Een carrièreswitch van de rechterhand van D66-leider Rob Jetten, Elise van Zeeland, maakt de tongen los op sociale media. Ze gaat werken bij Shell om zich in te zetten voor nieuwe energie. "Ik ben verbaasd hoe los mensen gaan terwijl ze niet eens weten wat ik ga doen en wat mijn motivatie is", reageert Van Zeeland.

Deel dit topic

Reacties

pietjepuk
Zo zie je maar weer het is nooit te laat om het licht te zien. 😉
puntertje
Bij de politici van tegenwoordig draait het alleen maar om de beeldvorming en vervolgens reageren ze verontwaardigd als de beeldvorming zich tegen hen keert. Niet janken, jullie doen zelf niet anders, en nee, het voelt niet goed dat weten wij ook al lang.
Ik misgun overigens niemand een nieuwe uitdaging en als de rechterhand van een politicus die net de hoogste positie binnen z'n partij heeft bemachtigd een betere kans ziet zegt dat ook wel iets over de betreffende politicus. Arm Robje zal wel even stampvoetend hebben rond gelopen en met zijn playmobil hebben gegooid.
+1
cjw73
Zo weer een typisch voorbeeld van. Links lullen en rechts zakken vullen.😭😭
van Ittersum
@cjw73 Ik probeer ook "links" te lullen/doen met verantwoord boeren (wat we al deden)maar tegelijk mijn rechterzak wel te vullen . Ben geen vrijwilliger nou 😂, de kachel moet en mag hier ook branden.
Erik,1979
Gewoon een normale bestuurster. Als ze ergens anders de zakken kan vullen doet ze dat. Maakt het imago kapot van die paar goede bestuurders die wel strijden voor algemeen belang. Kun je ook zien hoe belangrijk klimaat is. Gelukkig gebeurt dit een keertje openbaar aan de extreem linkse kant.
hans1980
Morgen misschien een bom onder het waanzinnige CO2 plan
forbes.com/sites/davekeating/…

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's energie , zeeland , d66 en shell geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN