'Eén staalfabriek ArcelorMittal stoot meer CO2 uit dan totale landbouw'

CO2 uitstoot..... waar is de regering mee bezig

Deel dit topic 'Eén staalfabriek ArcelorMittal stoot meer CO2 uit dan totale landbouw' (melkvee.nl)

fries8

Reacties

+1
puddingbroodje
De mensen moeten eerst de honger in de strot voelen!
fries8
@puddingbroodje ja. landbouw krijgt overal de schuld van
Pluto
Het hele CO2 verhaal voor zover er een waarheid achter zit is zo bizar, en het gekke ervan is dat het verschrikkelijk veel geld gaat kosten !. De rekening komt hoe dan ook bij de consument en of werknemer te liggen . Door als landbouw hierin te investeren en het lariekoek spel mee te spelen kan het verdien model nog wel hoger liggen dan een gewasopbrengst . De hele drang van enkele politieke richtingen om de veestapel te verkleinen is puur gericht op extra ruimte voor hen zelf!. Eerst de maximum snelheid verhogen en dan weer verlagen om de uitstoot terug te dringen ???.
Als je in sprookjes geloofd wil niet zeggen dat je ze ook moet vertellen !.
de Haas
@Pluto Speel het spel.
Boeren kunnen dat niet, dat zijn geen gehaaide zakenlui, die staan (meestal) met beide benen op de grond. Maar misschien heb je gelijk, men wil toch bedrogen worden.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden uitstoot en CO2 geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!